Program

Bratislava Hanus Days

How to approach the needs of people with SSA (general public)

WEDNESDAY
from 8:00
Registration
09:00 – 10:30
First Morning lecture: 1.5 Hours – How do men get SSA
10:30 – 10:50
Short Break
10:50 – 12:20
Second Morning Lecture: 1.5 Hours – How do men with SSA Change
12:20 – 13:50
Lunch Break
13:50 – 15:20
Afternoon Lecture: 1.5 Hours – How can the community help men with SSA
15:20 – 15:40
Short Break
15:40 – 16:40
Question and Answer Time: 1 Hour

How to approach the needs of people with SSA (for people serving in the Church)

THURSDAY
from 9:30
Registration
10:30 – 12:00
First Morning lecture: 1.5 Hours – How do men get SSA
12:00 – 12:20
Short Break
12:20 – 13:50
Second Morning Lecture: 1.5 Hours – How do men with SSA Change
13:50 – 15:20
Lunch Break
15:20 – 16:50
Afternoon Lecture: 1.5 Hours – How can the community help men with SSA
16:50 – 17:10
Short Break
17:10 – 18:10
Question and Answer Time:  1 Hour

Reintegrative therapy: Basic training module

FRIDAY
from 8:00
Registration
09:00 – 10:30
First lecture: Clinical Phenomena Through the Lens of Affect Regulation and Attachmenty (1,5 h)
10:30 – 10:50
Short Break
10:50 – 12:20
Second Lecture:  The Reintegrative Protocol (Includes a live demonstration, 1,5 h)
12:20 – 13:30
Lunch Break
13:30 – 16:30
Afternoon Practice Sessions: The Reintegrative Protocol (3 h)
16:30 – 16:50
Short Break
16:50 – 17:50
Afternoon Lecture: The Importance of Mindful Self-Compassion (1 h)
SATURDAY
09:00 – 10:30
First lecture: EMDR and Its Role in Reintegrative Therapy (1,5 h)
10:30 – 10:50
Short Break
10:50 – 12:20
Second lecture: The Dynamic Assertion Protocol  (Includes a live demonstration, 1,5 h)
12:20 – 13:30
Lunch Break
13:30 – 16:30
Afternoon Practice Sessions: The Dynamic Assertion Protocol (3 h)
16:30 – 16:50
Short Break
16:50 – 17:50
Afternoon Lecture: Protocols in the Context of Treatment Planning (1 h)